skip to Main Content

Onze pompen maken wij SAMEN. BEKIJK ALLE VACATURES

MAAK ALVAST KENNIS MET JE COLLEGA’S

Weten wat je kunt verwachten als je bij ons komt werken? Maak dan alvast kennis met je toekomstige collega’s. Zij vertellen je graag hoe het is om bij Pentair te werken! Van de smelter in de gieterij, tot de area sales manager die de pomp oplossingen verkoopt. Van de R&D engineer die een waaier ontwerpt, tot de monteur die hem in de pomp bouwt. Iedereen draagt een steentje bij aan ons eindproduct. We zeggen niet voor niets: onze pompen maken wij samen!

Pentair HR medewerker Jeanette Onnink

JEANETTE ONNINK – HR

'WIJ ZIJN MENSGERICHT'


Vanuit mijn functie ben ik altijd met mensen bezig. Als afdeling HR zijn wij laagdrempelig en mensgericht. Collega’s kunnen altijd binnenlopen met vragen.
MEER WETEN?
Kevin Abbema smelter afdeling gieterij

KEVIN ABBEMA – SMELTER

'VRIJE TIJD EN WERK'


"In mijn vrije tijd ben ik lid van de vrijwillige brandweer in mijn woonplaats. Ik krijg hier alle medewerking om dat naast mijn werk te kunnen blijven doen.”
MEER WETEN?
Joris Steverink Stagiair Communicatie

JORIS STEVERINK-STAGIAIR ONLINE COMMUNICATIE

'FIJNE WERKOMGEVING'


"Ik kan afstuderen bij Pentair zeker aanbevelen. Het is een fijne werkomgeving om stage te lopen. Iedereen wil je helpen en de begeleiding is zeer prettig."
MEER WETEN?
Peggy Goldewijk engineer Pentair

PEGGY GOLDEWIJK – ENGINEER

'NOOIT SAAI'


"Als engineer bedenk en bereken ik het mechanische deel van pompen. De afwisseling in mijn werk vind ik het leukst, het is echt nooit saai."
MEER WETEN?
Pascal Kreunen teamleider montage Pentair

PASCAL KREUNEN – TEAMLEIDER

'GOEDE SFEER'


De sfeer in ons team is goed. We werken goed met elkaar samen. Binnen het hele bedrijf merk je dat het familiegevoel na al die jaren nog steeds aanwezig is.
MEER WETEN?
Pentair HR medewerker Petra Jacobs

PETRA JACOBS – HR

'AANDACHT VOOR ELKAAR'


Ondanks dat wij onderdeel zijn van een groter bedrijf, is de sfeer hier nog steeds prettig en open. De Achterhoekse nuchterheid heerst hier nog altijd.
MEER WETEN?
Coen Aalbers CNC-draaier Pentair Winterswijk

COEN AALBERS – CNC-DRAAIER

'HELEMAAL OP MIJN PLEK'


Als 17 jarige student van de Anton Tijdink Vakschool ben ik gestart als stagiair op de afdeling Verspaning. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar de Carrousselbank.
MEER WETEN?
Luke Vrielink engineer Research & Development

LUKE VRIELINK – R&D ENGINEER

'ALLES IN EIGEN HUIS'


Wat mij van begin af aan aansprak, is dat we alles in eigen huis maken. Als R&D engineer bedenk je wat en een jaar later kan het product getest worden.
MEER WETEN?
Alex Sluijs Inside Sales Engineer Pentair Fairbanks Nijhuis

ALEX SLUIJS – INSIDE SALES ENGINEER

'MET ALLES TEGELIJK BEZIG'


"Mijn functie als Inside Sales Engineer is heel breed. Ik ben met alles tegelijk bezig en dat vind ik juist interessant."
MEER WETEN?
Harm Damkot sales manager Pentair

HARM DAMKOT – SALES MANAGER

'COMMERCIEEL EN TECHNIEK'


Ik was op zoek naar een baan waar ontwikkeling van complete R&D tot en met productie in één bedrijf plaats vonden. En dat was hier, bij Pentair in Winterswijk.
MEER WETEN?
Emiel Koldeweij teamleider verspaning Pentair

EMIEL KOLDEWEIJ – TEAMLEIDER VERSPANING

'SAMEN VERANTWOORDELIJK'


"Sinds 9 jaar geef ik leiding aan een team van 18 collega’s. Samen zijn we verantwoordelijk voor het verspanen van onderdelen en gietstukken zoals waaiers en pomphuizen."
MEER WETEN?
John Beukelaar projectmanager Pentair

JOHN BEUKELAAR – PROJECTMANAGER

'UITDAGING NODIG'


Als projectmanager begeleid je het hele project van de kick-off tot de afname of zelfs installatie op locatie. De diversiteit en de complexiteit in mijn werk vind ik erg leuk.
MEER WETEN?

Word jij onze nieuwe collega?

Back To Top
Send this to a friend