skip to Main Content

MAAK ALVAST KENNIS MET JE COLLEGA’S

Van de smelter in de gieterij, tot de area sales manager die de pomp oplossingen verkoopt. Van de R&D engineer die een waaier ontwerpt, tot de monteur die hem in de pomp bouwt. Iedereen draagt een steentje bij aan ons eindproduct. Weten wat je kunt verwachten als je bij ons komt werken? Jouw toekomstige collega’s vertellen je graag over hoe het is om bij Pentair te werken!

CNC draaier Pentair Winterswijk

COEN AALBERS – VERSPANING

'HELEMAAL OP MIJN PLEK'


Als 17 jarige student van de Anton Tijdink Vakschool ben ik gestart als stagiair op de afdeling Verspaning. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar de Carrousselbank.
MEER WETEN?
Pentair medewerker Pascal Kreunen

PASCAL KREUNEN – MONTAGE

'GOEDE SFEER'


De sfeer in ons team is goed. We werken goed met elkaar samen. Binnen het hele bedrijf merk je dat het familiegevoel na al die jaren nog steeds aanwezig is.
MEER WETEN?
Pentair medewerker Luke Vrielink

LUKE VRIELINK – R&D ENGINEER

'ALLES IN EIGEN HUIS'


Wat mij van begin af aan aansprak, is dat we alles in eigen huis maken. Als R&D engineer bedenk je wat en een jaar later kan het product getest worden.
MEER WETEN?
Pentair medewerker Siem Andringa

SIEM ANDRINGA – MONTEUR

'VARIABELE WERKTIJDEN'


Wat vooral luxe is, zijn de variabele werktijden. We kunnen ’s morgens beginnen tussen 7.00 en 9.00 uur en als je vroeg begint ben je ’s middags ook vroeg thuis.
MEER WETEN?
Pentair medewerker Harm Damkot

HARM DAMKOT – SALES

'COMMERCIEEL EN TECHNIEK'


Ik was op zoek naar een baan waar ontwikkeling van complete R&D tot en met productie in één bedrijf plaats vonden. En dat was hier, bij Pentair in Winterswijk.
MEER WETEN?
Pentair HR medewerker Jeanette Onnink

JEANETTE ONNINK – HR

'WIJ ZIJN MENSGERICHT'


Vanuit mijn functie ben ik altijd met mensen bezig. Als afdeling HR zijn wij laagdrempelig en mensgericht. Collega’s kunnen altijd binnenlopen met vragen.
MEER WETEN?
Pentair stagiair Daniël Klein Nibbelink

DANIEL KLEIN NIBBELINK

'ZELF INITIATIEF NEMEN'


Ik kreeg tijdens mijn stage veel vrijheid, dus kon ik mijn afspraken al snel zelfstandig maken. Als je zelf initiatief neemt, kun je veel zien en doen.
MEER WETEN?
Pentair HR medewerker Petra Jacobs

PETRA JACOBS – HR

'AANDACHT VOOR ELKAAR'


Ondanks dat wij onderdeel zijn van een groter bedrijf, is de sfeer hier nog steeds prettig en open. De Achterhoekse nuchterheid heerst hier nog altijd.
MEER WETEN?
Medewerker Gieterij Pentair

KEVIN ABBEMA – GIETERIJ

'VRIJE TIJD EN WERK'


"In mijn vrije tijd ben ik lid van de vrijwillige brandweer in mijn woonplaats. Ik krijg hier alle medewerking om dat naast mijn werk te kunnen blijven doen.”
MEER WETEN?

Samen onze pompen maken?

Back To Top