Ga naar hoofdinhoud

PASCAL KREUNEN
TEAMLEIDER MONTAGE

Geen dag is hetzelfde, omdat geen pomp hetzelfde is”.

Pascal Kreunen teamleider montage Pentair

“In 1995 liep ik hier stage vanuit de MTS, gevolgd door vakantiewerk. Na afronding van de MTS heb ik hier in 1996 in eerste instantie via een uitzendbureau gewerkt. Helaas was er na twee weken geen werk meer voor mij. Maar een paar weken later werd ik gebeld of ik alsnog beschikbaar was en sinds januari 1997 ben ik hier in dienst. Ik ben gestart als monteur en ben nu zo’n tien jaar teamleider montage op de afdeling Pompmontage. De afwisseling in het werk is het leukste. Geen dag is hetzelfde, omdat geen pomp hetzelfde is. Het is geen lopende band werk!”

Goede sfeer

“Elke dag begin ik met het verzamelen van de onderdelen om de monteurs in mijn team aan het werk te kunnen zetten. Maar ik werk ook zelf mee aan het monteren van de pompen. Daarnaast ben ik als teamleider montage verantwoordelijk voor het opvolgen van de planning. De sfeer in ons team is goed. We werken goed met elkaar samen. Binnen het hele bedrijf merk je dat het familiegevoel uit de tijd dat we nog zelfstandig waren, nog steeds aanwezig is. In de toekomst zou ik nog wel eens wat anders willen binnen het bedrijf. Die mogelijkheden zijn er ook, maar op dit moment heb ik het nog erg naar mijn zin in mijn huidige functie.”

Flexibele werktijden

“We worden intern goed op de hoogte gesteld van wat er speelt binnen het bedrijf. Via de interne nieuwsbrief horen we bijvoorbeeld welke projecten er lopen. Het is mooi om te zien waar de pomp die je gemonteerd hebt uiteindelijk terecht komt. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging veel leuke activiteiten voor de medewerkers. Het is altijd gezellig om elkaar buiten het werk om te zien. Ook de flexibele werktijden zijn perfect. In combinatie met de ruime hoeveelheid vrije dagen, ben je heel vrij in de indeling van je tijd. Kortom, wij maken een mooi product, de werkzaamheden zijn afwisselend en de sfeer is goed!”

Back To Top