skip to Main Content

SERVICEMONTEUR/ MACHINEBANKWERKER TYNAARLO

Ben jij die handige sleutelaar die service hoog in het vaandel heeft staan? Als servicemonteur/ machinebankwerker bij het Pentair Service Center in Tynaarlo houd jij je bezig met het repareren en onderhouden van pompen en pompsystemen.

Fulltime – Tynaarlo

Interesse? Solliciteer voor 30 mei!

ZO ZIET JOUW WERKDAG ERUIT

Als je ’s morgens als servicemonteur/ machinebankwerker aankomt bij het Service Center neem je eerst samen met je collega’s door aan welke opdrachten er die dag gewerkt moet worden. Tijdens het overleg hoor je aan welke pomp, pomp set of pompsysteem jij onderhoud of reparaties uit moet voeren en gaat daarmee aan de slag. Meestal werk je in het Service Center zelf, maar soms moet je met de service bus naar een klant om een nieuwe pomp te installeren of onderhoud of reparaties uit te voeren aan een bestaande pomp. In de pauze ga je gezellig met je collega’s lunchen in de kantine.

Na de lunch pak je je werkzaamheden weer op. Je vraagt advies bij je collega’s over een specifieke reparatie en zorgt ervoor dat de klant geïnformeerd wordt over hoe het ervoor staat met hun product. Als een project afgerond is, ga je mee om de pomp terug te brengen naar de klant. Aan het eind van de dag koppel je terug hoe ver je bent gekomen met je werk en kun je de volgende dag aan de slag met een nieuwe klus!

WAT WIJ VAN JOU VERWACHTEN

  • Mbo werk- en denkniveau met een werktuigbouwkundige/ (elektro)technische achtergrond
  • Ervaring met conventioneel draaiwerk en verspaningsmachines
  • Ervaring met pompen, pompsystemen, aandrijvingen of vergelijkbaar rotating equipment

Als servicemonteur/ machinebankwerker bij Pentair is het belangrijk dat je (elektro)technische ervaring hebt, zodat je op de juiste manier onderhoud en reparaties kunt uitvoeren aan onze pompen. Daarom zijn wij op zoek naar een nauwkeurige servicemonteur/ machinebankwerker, die flexibel inzetbaar is en kan improviseren als het nodig is. Je werkt zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Samen met een enthousiaste groep ervaren en deskundige collega’s zorg je voor een maximaal resultaat voor de klant.

DIT KUN JIJ VAN ONS VERWACHTEN

Wij zijn onderdeel van een groot, beursgenoteerd Amerikaans bedrijf, maar binnen onze vestiging heerst nog altijd de gemoedelijke en informele werksfeer van het oude familiebedrijf. De lijnen zijn kort en de deuren staan hier altijd open. Mijlpalen en successen worden intern gevierd en we hebben een actieve personeelsvereniging. Maar er is meer, namelijk:

  • Een marktconform salaris
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro
  • Jaarlijks 27 verlofdagen en 13 ADV dagen (bij fulltime dienstverband)
  • Compleet ingerichte service bus
  • Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Mobiele telefoon

WIL JIJ BIJ ONS KOMEN WERKEN?

Wil je meer informatie over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager van ons Service Center in Tynaarlo, Werner Bosman, via +31 592 541 085 of Werner.Bosman@pentair.com

Plaatsingsdatum: 29 maart 2021

Sluitingsdatum: 30 mei 2021

WAT KUN JIJ VERWACHTEN VOORDAT JE BIJ ONS BEGINT?

1. Solliciteer

Heb je interesse? Stuur ons je motivatie en je CV en je ontvangt binnen 10 dagen antwoord.

2. Contact

Spreken jouw motivatie en CV ons aan, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

3. Gesprek

Onder het genot van een kop koffie kom je langs om kennis te maken met ons en met het bedrijf.

4. Aanbod

Is er sprake van een wederzijdse klik? Dan doen wij je een aanbod dat je vast niet kunt weigeren.

5. In dienst

Gefeliciteerd! Je bent aangenomen en komt langs om je contract te tekenen. Welkom bij het team!

Back To Top
Send this to a friend