skip to Main Content

SERVICEMONTEUR ZEVENBERGEN

Ben jij die handige sleutelaar die service hoog in het vaandel heeft staan? Als servicemonteur bij het Pentair Service Center in Zevenbergen houd jij je bezig met het repareren en onderhouden van pompen en pompsystemen.

Fulltime – Zevenbergen

Interesse? Solliciteer voor 30 mei!

ZO ZIET JOUW WERKDAG ERUIT

Voordat je ’s morgens naar het Service Center rijdt, check je thuis alvast je werkplanning om te zien welke taken er op je wachten. Zo kom je goed voorbereid op je werk. De ene dag werk je in het Service Center, de andere dag op klantlocatie. Als je naar een klant toe moet, rijd je daar met je servicebus naartoe. Daar aangekomen installeer jij een nieuwe pomp, voer je onderhoud of reparaties uit aan een bestaande pomp of verhelp je storingen. Met de kleinere projecten kun je direct aan de slag. Voor grote projecten hoor je eerst van de werkvoorbereiding wie je contactpersoon is en welke Persoonlijke Beschermings Middelen nodig zijn op locatie. Als je in het Service Center werkt, rijd je eerst naar de klant toe om de pomp op te halen. In de werkplaats voer je onderhoud uit en als de pomp klaar is zet je hem weer klaar voor montage. In de pauze ga je gezellig met je collega’s lunchen in de kantine. Na de lunch pak je je werkzaamheden weer op. In overleg met de klant ga je de pomp monteren, opstarten en testen. Aan het eind van de dag koppel je terug hoe ver je bent gekomen met je werk en kun je de volgende dag aan de slag met een nieuwe klus!

WAT WIJ VAN JOU VERWACHTEN

  • Mbo werk- en denkniveau met een werktuigbouwkundige/ mechatronische achtergrond
  • Ervaring met conventioneel draaiwerk en verspaningsmachines is een pré
  • Ervaring met MIG/ MAG en/ of TIG lassen is een pré
  • Ervaring met pompen, pompsystemen, aandrijvingen of vergelijkbaar rotating equipment

 

Als servicemonteur bij Pentair is het belangrijk dat je technische ervaring hebt, zodat je op de juiste manier onderhoud en reparaties kunt uitvoeren aan pompen en pompsystemen. Daarom zijn wij op zoek naar een nauwkeurige servicemonteur, die flexibel inzetbaar is en kan improviseren als het nodig is. Het kan voorkomen dat je door een storing in het weekend of op een feestdag moet werken. Je werkt zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Samen met een enthousiaste groep ervaren en deskundige collega’s zorg je voor een maximaal resultaat voor de klant.

DIT KUN JIJ VAN ONS VERWACHTEN

Wij zijn onderdeel van een groot, beursgenoteerd Amerikaans bedrijf, maar binnen onze vestiging heerst nog altijd de gemoedelijke en informele werksfeer van het oude familiebedrijf. De lijnen zijn kort en de deuren staan hier altijd open. Mijlpalen en successen worden intern gevierd en we hebben een actieve personeelsvereniging. Maar er is meer, namelijk:

  • Een marktconform salaris
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro
  • Jaarlijks 27 verlofdagen en 13 ADV dagen (bij fulltime dienstverband)
  • Compleet ingerichte service bus
  • Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Mobiele telefoon

WIL JIJ BIJ ONS KOMEN WERKEN?

Wil je meer informatie over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager van ons Service Center in Zevenbergen, Jeroen Munnik, via +31 168 370 950 of Jeroen.Munnik@pentair.com

Plaatsingsdatum: 7 april 2021

Sluitingsdatum: 30 mei 2021

Back To Top
Send this to a friend