skip to Main Content

STAGE LOPEN OF AFSTUDEREN BIJ PENTAIR

Wil jij stage lopen of afstuderen bij een internationaal bedrijf? Bij Pentair zijn wij altijd op zoek naar jonge talenten die hun tanden willen zetten in een uitdagende stage- of afstudeeropdracht. Tijdens het stage lopen of afstuderen ga je aan de slag met een opdracht die aansluit bij je opleiding. Je wordt begeleid door enthousiaste en deskundige collega’s. Je krijgt daarbij alle ruimte om je opdracht naar eigen inzicht uit te voeren. Bovendien leer je het bedrijf kennen. Als volwaardig lid van het team doe je natuurlijk ook gewoon mee aan alle teamactiviteiten!

Pentair stage & afstudeerstage milieu & veiligheid

Help jij ons bij het bewaken van de kwaliteit tijdens onze bedrijfsprocessen?

Stage LEAN Implementatie - Bart Vlaanderen Pentair

Ben jij een kei in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en wil jij ons helpen om Lean goed te implementeren in onze organisatie?

Pentair Engineer Peggy

Heeft SolidWorks geen geheimen voor jou? Hou jij van technische uitdagingen en wil jij meewerken aan dé pompoplossingen van de toekomst?

Pentair stage & afstudeerstage milieu & veiligheid

Ben jij niet alleen nauwkeurig en ondernemend maar ook commercieel ingesteld? Heb jij bovendien affiniteit met techniek?

Pentair afstudeerstage R&D

Wil jij je tanden zetten in een complexe opdracht om onze pompen verder te standaardiseren en bovendien door te ontwikkelen?

Pentair stagiair online communicatie Joris

Ben jij een kei in online marketing en kun jij ons helpen om niet alleen onze social media kanalen maar ook onze websites te optimaliseren?

Pentair stage & afstudeerstage milieu & veiligheid

Ben jij een kei in het optimaliseren van bedrijfsprocessen op het gebied van Environment, Health en Safety (EHS)? Help jij ons om MVO verder te implementeren in onze organisatie?

DAAROM STAGE LOPEN BIJ PENTAIR

1. Internationale en dynamische werkomgeving

2. Technische en uitdagende projecten

3. Begeleiding door deskundige en gedreven collega’s

4. Informele en gemoedelijke werksfeer

5. Marktconforme stagevergoeding

6. Ligging vlakbij trein- en busstation

VRAGEN OVER STAGELOPEN OF AFSTUDEREN BIJ PENTAIR? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Wil je meer weten over stage lopen of afstuderen bij Pentair in Winterswijk of één van onze servicevestigingen in Beverwijk, Tynaarlo en Zevenbergen? Neem dan contact op of kom een keer langs. Het is altijd mogelijk om een kijkje achter de schermen van ons bedrijf te komen nemen. Dan kun je met eigen ogen zien hoe wij onze pompen maken!

HR-managers
Back To Top