Skip to content

Nieuwe ‘werken-bij’ website

Afgelopen week is de ‘werken-bij’ website van de Winterswijkse vestiging van Pentair gelanceerd. Met deze website wil het bedrijf laten zien wat zij als werkgever in huis heeft. Op de website staan onder meer de actuele vacatures en stage- en afstudeerplekken vermeld.

Campagne ‘Onze pompen maken wij samen’

De website maakt onderdeel uit van de campagne ‘Onze pompen maken wij samen’.  Met deze campagne wil het Winterswijkse bedrijf haar positie als regionaal werkgever verder uitbouwen. Directeur Gerard Scholten: “Op dit moment hebben wij zo’n 175 medewerkers. De meesten komen uit de Achterhoek en Twente. Hoewel wij vooral nationaal en internationaal werken, willen we in deze regio beter zichtbaar zijn als werkgever. Naast deze website en een upgrade van ons pand werken we actief aan ons werkgeversmerk. We hopen zo technisch opgeleide werkzoekenden beter te bereiken. Zodat wij onze vacatures in de toekomst nog beter in kunnen vullen.”

werken-bij website

Medewerkers als ambassadeur

Op de website www.onzepompenmakenwijsamen.nl is informatie te vinden over het bedrijf zelf, maar ook over de mogelijkheden die het bedrijf medewerkers biedt. “Naast vacatures en stage- en afstudeeropdrachten staan er verhalen van medewerkers op die vertellen hoe het is om hier te werken. Vooral sfeer en cultuur staan hierin centraal, aangezien medewerkers aan hebben gegeven dat dat voor hen een belangrijke reden is om bij ons te werken of te solliciteren. Naast de website gaan we ook actief inzetten op social media en hebben we een brochure en advertentie laten ontwikkelen waarbij we onze medewerkers inzetten als ambassadeurs”, aldus Manager Communicatie Ester Reusink.

Trots op producten

Uit intern onderzoek is gebleken dat uitzicht op een vaste baan, goede werksfeer, vertrouwen en respect voor elkaar de belangrijkste redenen zijn om bij Pentair te werken. “We zijn een aantrekkelijke, financieel gezonde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden, maar er is ook ruimte voor gezelligheid, verzekert Jeanette Onnink, HR-businesspartner. “Mijlpalen en successen worden intern gevierd en we sluiten het jaar ook altijd af met een gezellige kerstborrel.” Haar collega Petra Jacobs vult aan: “We zetten volop in op duurzame inzetbaarheid met als doel dat iedereen ‘fluitend van en naar zijn werk gaat’. We zijn trots op het feit dat ons bedrijf al zo lang bestaat. Maar ook op de mooie producten die we maken en onze prettige cultuur. Niet voor niets blijven medewerkers over het algemeen lang bij ons!”

Back To Top
Send this to a friend