Skip to content

cdn_helper

WERKEN BIJ PENTAIR
SPECIALIST IN DE WATERWERELD

STAGE LOPEN OF AFSTUDEREN BIJ PENTAIR

Wil jij stage lopen of afstuderen bij een internationaal bedrijf? Bij Pentair zijn wij altijd op zoek naar jonge talenten die hun tanden willen zetten in een uitdagende stage- of afstudeeropdracht. Tijdens het stage lopen of afstuderen ga je niet alleen aan de slag met een opdracht die aansluit bij je opleiding, maar die ook past bij jou interesses. Je wordt begeleid door enthousiaste en deskundige collega’s. Daarbij krijg jej alle ruimte om je opdracht naar eigen inzicht uit te voeren en het bedrijf te leren kennen. Als volwaardig lid van het team doe je natuurlijk ook gewoon mee aan alle team activiteiten!

DAAROM STAGE LOPEN EN AFSTUDEREN BIJ PENTAIR!

  • Internationale en dynamische werkomgeving
  • Technische en uitdagende projecten
  • Begeleiding door deskundige en gedreven collega’s
  • Informele en gemoedelijke werksfeer
  • Marktconforme stagevergoeding
  • Ligging vlakbij trein- en busstation

Wij zijn aangesloten bij Achterhoek Werkt en Smarthub Achterhoek. Zo kan je deelnemen aan activiteiten en evenementen die door hen worden georganiseerd zoals de Achterhoek Talententuin en het Smarthub Talentenprogramma. Hiermee haal je meer uit je stage of afstudeeropdracht!

DE NIEUWSTE VACATURES

MAAK KENNIS MET ONZE STAGIAIRS

Job alert

Is jouw droombaan momenteel niet beschikbaar?
Meld je aan voor onze Job alert!

VRAGEN OVER STAGELOPEN OF AFSTUDEREN BIJ PENTAIR?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Wil je meer weten over stage lopen of afstuderen bij Pentair in Winterswijk of één van onze servicevestigingen in Beverwijk, Tynaarlo en Zevenbergen? Neem dan contact op of kom een keer langs. Het is altijd mogelijk om een kijkje achter de schermen van ons bedrijf te komen nemen. Dan kun je met eigen ogen zien hoe wij onze pompen maken!

Pentair HR-managers
Back To Top