Ga naar hoofdinhoud

Geslaagde kerstmarkt en kerstborrel

Onze medewerkers zijn erg belangrijk voor ons. En het gezellig met elkaar hebben ook! Daarom organiseren we bij Pentair in Winterswijk jaarlijks een gezellige kerstborrel met kerstmarkt. Door Corona was het alweer even geleden, maar op 16 december 2022 was het dan eindelijk weer zover!

Kerstmarkt met lokale winkeliers

Om iedereen te bedanken voor hun tomeloze inzet het afgelopen jaar, krijgen alle medewerkers een kerstpakket. Bij Pentair kiezen we ervoor om iedereen een bonnenboekje te geven, waarmee tijdens de kerstmarkt leuke cadeaus kunnen worden uitgezocht. De bonnen konden worden verzilverd bij allerhande lokale winkeliers. Dit jaar hadden we kerstkramen met de lokale boekhandel, drogisterij, bakker, wijnhandel, cadeaushop, lederwarenwinkel en ga zo maar door. Het mooie van deze opzet is dat iedereen uit kan zoeken wat hij of zij wil en we steunen daarnaast ook de lokale winkeliers!

Donatie aan de Voedselbank Oost Achterhoek

Besloot je om de bonnen uit je boekje niet te besteden aan een cadeau? Dan kon je overgebleven bonnen (óf zelfs het hele boekje) doneren aan een goed doel. Dit jaar was dat de Voedselbank Oost Achterhoek. Daarvoor is gekozen omdat we overal zien welke gevolgen de economische crisis heeft. Armoede komt helaas voor veel mensen steeds dichterbij. Daarom wilden we graag een mooie donatie schenken aan dit goede doel. En dat is gelukt! We doneerden maar liefst €1.000. Onze directeur Gerard Scholten en Theo Elzinga van de Voedselbank vertellen daar meer over in dit artikel.

Omgetoverde productiehal

Aansluitend aan de kerstmarkt houden we een kerstborrel. Net als de kerstmarkt vindt deze plaats in onze eigen, in kerstversiering gehulde productiehal. Denk aan een gezellige bar, statafels, kroonluchters en kerstbomen. Na een korte toespraak van de directeur waarin hij terugblikte op het afgelopen jaar en de medewerkers bedankt voor hun inzet was het tijd voor een groepsfoto en kon het feest echt beginnen.

Volgend jaar ook naar onze kerstmarkt?

Er stond een warm en koud buffet klaar en de muzikale omlijsting was in handen van de Disco Kings. Onder hun muzikale omlijsting kon al het personeel genieten van een hapje en een drankje. Natuurlijk was iedereen daarbij in stijl gekleed, mét foute kersttrui. Had je die niet mee? Dan kreeg je van ons een echte Pentair kerstmuts. Wil jij volgend jaar ook aanwezig zijn op onze kerstmarkt? Bekijk dan nu al onze vacatures en solliciteer!

Foto: Pentair Winterswijk.

Back To Top
Send this to a friend