skip to Main Content

HARM DAMKOT
SALES MANAGER

Ik zocht naar een baan waar ontwikkeling van complete R&D tot en met productie in één bedrijf plaats vonden. En dat was hier.”

Sales manager

Als sales manager ben ik werkzaam op de afdeling verkoop en ik verkoop voornamelijk voor de nederlandse, engelse markt. Op de Duitse en Belgische markt komt in veel gevallen neer op maatwerkprojecten en pompen voor poldergemalen of rioolgemalen. In die zin ben ik veel in contact met waterschappen en aannemers die gemalen voor de waterschappen bouwen. Of met de ontwerpende partijen zoals de engineringsbureau’s. Dus ik combineer een stukje commercieel en techniek.

De Achterhoek

Ik was opzoek naar een baan in De Achterhoek om weer terug te keren. Daarbij was ik echt opzoek naar een bedrijf waar je een stuk ontwikkeling, dus waarvan de complete R&D, tot aan de productie in één bedrijf plaats vond. En dat is hier (bij Pentair). En dat trekt mij nog steeds altijd enorm. We zijn geen klein bedrijf en we zijn natuurlijk ook nog onderdeel van een nog veel grotere Pentair. Toch hebben we hier echt een familie achtige sfeer en dat vind ik zelf heel leuk. Een stukje achterhoekse nuchterheid erbij. Dat maakt het voor mij echt een prettige sfeer om te werken.

Back To Top