Skip to content

JORIS STEVERINK
STAGIAIR ONLINE
COMMUNICATIE

“Iedereen wil je helpen en de begeleiding is zeer prettig”.

Joris Steverink Stagiair Communicatie

“Voor mijn opleiding Creative Business zocht ik een afstudeerstage op het gebied van online communicatie. Ik wilde het liefst in de Achterhoek blijven, dus ben ik gaan zoeken op afstudeerstages in de omgeving. Ik kwam terecht op de website Achterhoekwerkt.nl en de vacature van Pentair sprong eruit. Omdat ik mijzelf wilde verdiepen in online communicatie, leek deze stage mij een uitdaging. Daarnaast had ik een aantal keer stagegelopen bij kleine bedrijven, dus de ervaring van een groot, internationaal bedrijf leek mij ook interessant.”

Pompenwereld

“Ondanks dat er 170 medewerkers werkzaam zijn in Winterswijk, proef je de gemoedelijke sfeer die je ook in een klein bedrijf hebt. Iedereen kent elkaar en je kunt met iedereen een praatje maken of iets vragen. Alhoewel ik vanwege de Corona uitbraak maar één maand op kantoor gezeten, heb ik in die maand veel kunnen zien en doen. Zoals door de fabriek lopen om foto’s te maken voor social media berichten. Normaal gesproken sta je er niet bij stil hoe water uit een brandslang of sprinklers komt. Door de stage bij Pentair heb ik een kijkje achter de schermen gekregen in deze wereld. Het is erg indrukwekkend om door de fabriek te lopen en de enorme pompen te zien.”

Begeleiding

“De samenwerking met mijn stagebegeleider heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kon zelfstandig werken en elke week hadden we een bespreking waarin ik mijn werk kon laten zien. Af en toe vond ik het lastig om structuur aan te brengen in mijn afstudeerverslag, maar daar heeft mijn stagebegeleider goed bij geholpen. Ze nam de tijd om samen met mij knopen door te hakken en de juiste keuzes te maken. Ook was mijn stagebegeleider erg betrokken bij mijn onderzoek. Als ze een artikel had gevonden dat ik kon gebruiken voor mijn onderzoek, stuurde ze het door.”

Uitvoeren onderzoek

“Na mijn afstudeerstage online communicatie mocht ik nog een paar weken blijven werken. In deze weken heb ik de acties die uit mijn onderzoek naar voren kwamen verder mogen uitvoeren. Mijn afstudeeropdracht was het verbeteren van de online vindbaarheid van de werken-bij website ‘Onze pompen maken wij samen’. De weken na mijn stage ben ik verder gegaan met het verbeteren van de vindbaarheid van de websites en de bijbehorende content. Ik kan afstuderen bij Pentair zeker aanbevelen. Het is een fijne werkomgeving om stage te lopen. Iedereen wil je helpen en de begeleiding is zeer prettig.”

Back To Top