Skip to content

Een jaar vol met werkjubilea

Een werkjubileum is niet alleen bijzonder voor een medewerker, maar ook voor ons. Het geeft een gevoel van vertrouwen en betrokkenheid bij onze organisatie en producten. Door werkjubilea samen te vieren, bedanken wij onze collega’s voor hun inzet en loyaliteit. Wij zijn er trots op dat medewerkers zich langdurig aan ons bedrijf verbinden.

Veertien werkjubilea

Het jaar 2021 spant de kroon in het aantal jubilarissen. Alleen in het eerste half jaar hadden wij er maar liefst tien! Karin Drost (Inkoop), Robert Pierik (Magazijn/ Expeditie), Rik Smalbrugge (Calculator), Petra Jacobs (HR), Jan Admiraal (Servicemonteur Beverwijk), Ron Groot Wassink (Productiemanager), Robert Reessink (Verspaning), Raimund Wesiagg (Spuiterij) en Ben Berisha (Gieterij) vierden hun 12,5-jarig jubileum. André Sikkink (Projectmanager) vierde zelfs zijn 25-jarig werkjubileum. In de tweede helft van dit jaar vieren wij nog vier werkjubilea.

Nijhuis Speld

Alle jubilarissen ontvangen een speciaal ontworpen Nijhuis Speld in het materiaal dat hoort bij hun jubileum. Bij een 12,5-jarig jubileum ontvang je de bronzen speld, bij een 25-jarig jubileum een zilveren speld en bij een 40-jarig jubileum een gouden speld. Een mooi symbool voor het werken bij een echt, Achterhoeks maakbedrijf.

Oude traditie

Op de dag zelf viert een medewerker zijn/ haar werkjubileum met de eigen afdeling. Naast het speldje, krijgen zij natuurlijk ook een speciaal gedecoreerde jubileumtaart en een vrolijke bos bloemen. Aan het eind van het jaar organiseren wij altijd een gezellige jubileumlunch met alle jubilarissen, zodat zij samen hun mijlpaal kunnen vieren. De lunch staat altijd in het teken van gezelligheid, plezier en nostalgische verhalen. Tenslotte mogen alle jubilarissen hun naam bijschrijven in het grote ‘Nijhuis’ jubileumboek; een oude traditie waar wij graag aan vasthouden!

Back To Top
Send this to a friend