Skip to content

LISSE BOMERS
STAGIAIR COMMUNICATIE

Naast mijn afstudeeropdracht kreeg ik veel tijd en ruimte om mee te werken. Die afwisseling paste perfect bij mij!

 

Lisse pakte haar afstudeerperiode op de Marketing & Communicatie afdeling met beide handen aan. Ze deed haar onderzoek, ontwikkelde een belangrijke campagne en werkte volop mee.

Zo snel kan het gaan

“Ik ben eigenlijk heel informeel en via mijn netwerk bij Pentair in Winterswijk terecht gekomen. Mijn schoonvader was namelijk op een event bij FC Winterswijk, waar hij met Ester Reusink aan de praat kwam. Zij gaf aan dat ze als Communicatie Manager werkte, hij vertelde dat ik daarvoor nog een stage zocht. En zo kwam het balletje eigenlijk aan het rollen. Ik mailde haar mijn portfolio en nog geen dag later werd ik al gebeld!”

Mijn afstudeeropdracht

“De opdracht die ik kreeg was heel open en vrij. Ik mocht helemaal zelf kiezen hoe ik het aanpakte. Het doel was wel duidelijk gekaderd: ontwikkel een aanpak om stagiaires en afstudeerders te werven. Echt de arbeidsmarktcommunicatie dus. In al mijn onderzoeken kwam naar voren dat Pentair zich vooral onderscheidt op het gebied van cultuur en sfeer. Dat werd het belangrijkste uitgangspunt bij het opstellen van mijn plan. Ik boog onze slogan “onze pompen maken we samen” iets om, naar “jouw stage creëren wij samen”. Hierna heb ik veel middelen rondom deze campagne ontwikkeld. Van een toffe stagevideo tot social media stories. En nog veel meer!”

Stagebegeleiding waar je u tegen zegt

“Mijn stagebegeleiding was top! Ester wist absoluut waar ze het over had, dus kon me inhoudelijk ook heel veel leren. Als ik haar dan iets voorlegde, wist ze precies welke feedback ik nodig had. Daardoor kreeg ik vaak een zetje in de goede richting. Ook betrok ze me heel erg bij alles. We deden het voor mijn gevoel echt samen. Dat maakte het leuk, afwisselend en dynamisch! Ik word hier gezien voor wie ik ben. En wat ik kan. De sfeer binnen het bedrijf is ook heel fijn. Het is heel informeel en eigenlijk altijd gezellig. Gemoedelijk is misschien wel het goede woord. Iedereen is behulpzaam en ik kreeg altijd snel antwoord op mijn vragen.”

Terugblik op de stageperiode

“Het leukste tijdens mijn afstudeerperiode vond ik toch wel de afwisseling. En dat ik overal bij werd betrokken. Ik mocht mee naar andere locaties bijvoorbeeld, waar ik dan ook weer een boel nieuwe dingen zag en hoorde. Ook de fijne begeleiding heeft me echt een boost gegeven. Je kunt daardoor lekker jezelf zijn, waardoor je meer doet en durft. Zo mocht ik samen met nog twee andere stagiaires ook alles van A tot Z regelen voor de Techniekdag in april. We hadden een memory spel gemaakt voor de kinderen die daar kwamen. Het spel werd zo goed ontvangen dat Sales het nu ook meeneemt naar beurzen. Een groter compliment had ik niet kunnen krijgen!”

Ook stagelopen bij Pentair?

“Doen! Je krijgt hier veel ruimte en kunt echt je eigen rol pakken. Maar je afstudeeropdracht gaat altijd voor. Dus je kunt heel goed zelf de balans bewaken tussen je onderzoek en meewerken. Dat vond ik top. Ook de vrijheid als je een dag thuis wil werken, een andere tijd wil beginnen of even weg moet is heel fijn. Ik kan een stage bij Pentair echt aanbevelen!”

Back To Top