Skip to content

JOHN BEUKELAAR
PROJECTMANAGER

Ik heb uitdaging nodig en die krijg ik hier”.

John Beukelaar projectmanager Pentair

“Sinds september 2018 werk ik als projectmanager bij Pentair. In 2015 ben ik in de Achterhoek komen wonen en vond ik een baan in Arnhem. Maar al snel werd ik uitgeleend en moest ik elke dag naar Gorinchem. Na 2,5 jaar heen en weer gependeld te hebben besloot ik om een baan in de buurt te gaan zoeken. Ik kende het oude Nijhuis Pompen al vanuit mijn werk in de offshore, daar zijn Nijhuis pompen een begrip. De functie van projectmanager sprak mij aan omdat er veel complexiteit in de projecten zit die ik hier mag doen. En, ook al kom ik zelf uit het westen, de Achterhoekse mentaliteit binnen het bedrijf sprak me meteen aan.”

Uitdaging nodig

“Als projectmanager begeleid je het hele project van de kick-off tot de afname of zelfs installatie op locatie. Nadat de afdeling Sales een project heeft verkocht, neem ik het stokje van hen over. Ik zorg ervoor dat wij het product volgens afspraak en op tijd leveren bij de klant. De projecten verschillen van klein en standaard tot groot en complex. Denk bijvoorbeeld aan de bouw van een nieuw polder gemaal, de renovatie van een rioolwaterpompstation of pompen voor een baggerschip. De diversiteit en de complexiteit in mijn werk als projectmanager vind ik erg leuk. Ik heb uitdaging nodig en die krijg ik hier. Mijn teamleider zorgt ervoor dat ik projecten mag doen waar ik wat uitdaging betreft mijn ei in kwijt kan. Daarnaast vind ik ook het contact met de klanten erg leuk”

Familiebedrijf

“Met ruim 175 medewerkers in Nederland en 10.000 collega’s wereldwijd, zijn we best een groot bedrijf. Maar toch voel je hier nog steeds dat het vroeger een familiebedrijf is geweest. Je merkt het vooral in de omgang met collega’s. Uitdaging en sfeer zijn belangrijk voor mij. Dat zijn de dingen die mij drijven. Verder is het fijn om bijvoorbeeld je werktijden waar nodig zelf te regelen. Mijn teamleider zegt altijd; jij weet wat er gedaan moet worden, dus als jij denkt dat het kan, dan is het prima. Interesse om bij Pentair te komen werken? Bel me gerust dan maken we een afspraak en laat ik je zien wat we hier maken.”

Back To Top