Skip to content

SYLVANA LEEMRIJSE
STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT

Ik kwam hier via via terecht. Dat is het fijne aan zo’n informele, Achterhoekse organisatie. Er wordt hier naar je geluisterd en er is veel mogelijk!

 

Sylvana liep stage op onze serviceafdeling. Voor haar opleiding Office Management ondersteunde ze bij administratie, uitzoekwerk en aan de telefoon.

Opleiding Office Management

“Na mijn opleiding Verpleegkunde, wist ik dat ik iets anders wilde. Daarom ben ik begin dit schooljaar overgestapt naar Office Management. Heel wat anders! Het eerste jaar zit er nu bijna op en ik kijk er goed op terug. Als Office Manager ondersteun je voornamelijk het management en bestuur. Je zorgt voor de post, beheert de agenda, maakt planningen, verslagen etc. Het is heel afwisselend.”

Stagelopen bij Pentair in Winterswijk

“Toen ik op zoek ging naar een stageplek, kwam ik na een paar andere sollicitaties uit bij Pentair. Ik kende iemand die hier werkt en zo ging het balletje rollen. Heel informeel, Achterhoeks en vertrouwd. Omdat ik de eerste stagiair ben met deze opleiding, moesten ze nog wel een erkenning aanvragen. Maar dat was gelukkig snel geregeld. In februari kon ik voor twee dagen in de week op de serviceafdeling terecht.”

Afwisselende werkzaamheden

“Op dit moment werk ik veel dingen uit in Excel. Aanpassen, sorteren. Er wordt veel gedigitaliseerd bij Pentair en daarbij kan ik goed helpen. Ik voer veel productdata in, maar ook dingen over de voorraad bijvoorbeeld. Zo kunnen mijn collega’s in de toekomst sneller dingen opzoeken. Daarnaast ben ik veel bezig met mijn eigen opdrachten, voor school. Ik moest bijvoorbeeld een interview houden met een collega, een videopresentatie maken over het bedrijf en meer vertellen over het product dat ze hier maken.”

Fijne organisatie

“Het leukste aan mijn stage bij Pentair vind ik het gezellige team. We gaan elke middag samen lunchen in de kantine. Je kunt alles aan iedereen vragen en collega’s helpen je graag. Je wordt met open armen ontvangen. Ben je op zoek naar een fijne stageplek? Denk dan aan Pentair in Winterswijk!”

Back To Top