Skip to content

ROY TE HENNEPE
SERVICEMONTEUR

Ik houd ervan om met mijn handen te werken en aan machines te sleutelen.

Servicemonteur Pentair Roy

“Een paar jaar geleden was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in de buitendienst en stuitte op de vacature Service Monteur bij Pentair in Winterswijk. Ik kende het bedrijf al van de brandblussets die hier worden geproduceerd, dus ik besloot te solliciteren. Tijdens het gesprek klikte het zó goed, dat mij na drie kwartier al een contract werd aangeboden. Het was een dermate goed voorstel, waardoor ik direct dacht: ‘laten we het maar doen!’. De tijd vliegt hier voorbij en ik ga elke dag met veel plezier op pad.”

Als service monteur is Iedere dag een nieuw avontuur

“Het leukste aan mijn werk vind ik de mate van zelfstandigheid en de afwisseling. Letterlijk geen dag is hetzelfde. Je komt bij klanten waar pomp sets staan met verschillende motoren, dus de technieken zijn elke keer weer anders. De afwisseling tussen het uitvoeren van preventief en regulier onderhoud en het doen van reparatiewerk, vind ik erg fijn. Soms komt het ook voor dat je een motor uit elkaar mag sleutelen met behulp van een importeur. Dat zijn de klussen die mij echt aanspreken.”

Weet waar je passie ligt

“Bij Pentair zijn alle takken van sport op technisch gebied vertegenwoordigd. Je kunt hier werken in de pompmontage, setbouw, buitendienst, het magazijn… noem maar op! Wanneer ik naar mijn toekomst binnen het bedrijf kijk, weet ik zeker dat ik in de buitendienst wil blijven. Ik houd ervan om met mijn handen te werken en aan machines te sleutelen. De buitendienst heeft voor mij wel echt de charme dat ik zeg ‘daar word ik blij van’.”

Gelijkheid en collegialiteit

“Ook het contact tussen de collega’s is goed. Dat is ook de reden dat ik ’s middags al de spullen die ik nodig heb voor de volgende dag in mijn bus leg. Zo hoef ik ’s ochtends niet eerst langs de zaak. Iedereen is hier toegankelijk en er wordt gewoon goed met elkaar omgegaan. Dat laagdrempelige contact vind ik persoonlijk erg prettig. Je kunt hier bij wijze van spreken zo bij de directeur naar binnen lopen om een praatje te maken. Bij vorige werkgevers was dat absoluut niet aan de orde. Daar moest je echt een afspraak maken.”

Alles is gewoon goed

“Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en verlofregelingen. Als ik een keer vrij wil, valt dat altijd wel te regelen. Daarnaast wordt er niet moeilijk gedaan over het volgen van cursussen. Ik wil graag binnenkort nog een cursus Dieselmotoren volgen. Je hebt de vrijheid om datgene te doen waar je passie ligt. Dat maakt Pentair een fijne werkgever.”

MAAK KENNIS MET JE COLLEGA'S

MARK ROERDINK
SERVICEMONTEUR


'NIET EERDER NAAR HUIS DAN DAT HET OPGELOST IS'
"Ik werk als onderhoudsmonteur bij Pentair. We onderhouden ..."
MEER WETEN?

WOUT VERMEULE
SERVICEMONTEUR


'WE WERKEN IN EEN KLEIN, HECHT TEAM'
"Wij werken vooral aan waterpompen. Dit kunnen drinkwaterpompen..."
MEER WETEN?
Servicemonteur Pentair Roy

ROY TE HENNEPE
SERVICEMONTEUR


'GEEN DAG HETZELFDE'
“Het leukste aan mijn werk als service monteur bij Pentair in Winterswijk vind ik de mate van...
MEER WETEN?
Back To Top