Ga naar hoofdinhoud

WOUT VERMEULE
SERVICEMONTEUR

We werken in een klein, hecht team.

“Wij werken vooral aan waterpompen. Dit kunnen drinkwaterpompen, afvalwaterpompen, poldergemalen of bluswaterpompen zijn. Wij hebben zelf een monitoringssysteem ontwikkeld dat we aan de pomp kunnen koppelen door middel van een aantal sensoren. Zelf kunnen we, net als de klant, via de computer de pomp in de gaten houden en als er een storing aan zitten te komen, krijgen we daar een melding van.”

Monitoringsstysteem

“We gaan vandaag naar een gemaal dat wij in onderhoud hebben. Er is zojuist via ons monitoringssysteem een storing binnengekomen. We gaan nu naar die pomp om te kijken wat er aan de hand is. Dit is en project voor een van de grootste rioolwatersystemen van Nederland. Daar hebben wij onlangs 10 pompen voor geleverd.”

Weten wat je aan elkaar hebt

“Als service monteur doe ik het onderhoud van de pompen. We gaan naar de klant toe, er kan dan ter plaatse een storing opgelost worden. Anders nemen we de pomp mee naar de werkplaats voor revisie. We werken in een klein, hecht team. Daardoor ken je elkaar ook goed en weet je precies wat je aan elkaar hebt.”

MAAK KENNIS MET JE COLLEGA'S

MARK ROERDINK
SERVICEMONTEUR


'NIET EERDER NAAR HUIS DAN DAT HET OPGELOST IS'
"Ik werk als onderhoudsmonteur bij Pentair. We onderhouden ..."
MEER WETEN?
Servicemonteur Pentair Roy

ROY TE HENNEPE
SERVICEMONTEUR


'GEEN DAG HETZELFDE'
“Het leukste aan mijn werk als service monteur bij Pentair in Winterswijk vind ik de mate van...
MEER WETEN?

WOUT VERMEULE
SERVICEMONTEUR


'WE WERKEN IN EEN KLEIN, HECHT TEAM'
"Wij werken vooral aan waterpompen. Dit kunnen drinkwaterpompen..."
MEER WETEN?
Back To Top